Lammin biologinen asema ravintolapalvelut

Hange

01 - Prior information notice
Ei kohaldata
30.11.2022 9:52 (GMT+02:00)

Hankija

Helsingin yliopisto Helsingin yliopisto
Satu Lerssi Satu Lerssi
Yliopistonkatu 3
00100 Helsinki
Finland
0313471-7

Hanke lühikirjeldus

Tämän on kutsu markkinavuoropuheluun koskien Helsingin yliopiston suunnittelemaa hankintaa, jonka kohteena on Lammin biologisen aseman ravintolapalvelut.

Kartoitamme mahdollisuuksia järjestää Hämeenlinnassa sijaitsevan Lammin biologisen tutkimusaseman ravintolapalvelut tarjoamalla keittiö- ja ruokasalitilat ulkoisen yhteistyökumppanin käyttöön. Lammin biologinen asema on Helsingin yliopiston luonnontieteellinen tutkimusasema ja samalla kokous-ja seminaarikeskus. Asemalla voi majoittua samanaikaisesti noin 150 henkilöä ja se tarjoaa kattavasti erilaisia tiloja tutkimus- ja seminaariasiakkaiden käyttöön. Asema sijaitsee lähellä Evon retkeilyaluetta ja tarjoaa majoituskapasiteettia myös matkailijoiden tarpeeseen.

https://www.helsinki.fi/fi/beta/tutkimusasemat/lammin-biologinen-asema

Tietoja ravintolasta ja toiminnasta nykyisin:

- Asiakaspaikat: 120

- Keittiön taso/varustus: Kattava; uunit, liedet, monitoimikoneet, kahvinkeittokoneet, tiskikone, kylmä- ja pakastinhuoneet, astioita riittävästi nykytoiminnan tasoon nähden.

- Aukioloajat: arkisin 8-15, jos päivällinen 8-19. Viikonloppuina tarpeen mukaan. Lisänä illalliset.

- Tarjotut palvelut: arkisin aamiainen, aamupäiväkahvi, lounas ja iltapäiväkahvi. Päivällinen ja viikonloppuruokailut erikseen sovittaessa. Kenttälounaat ja illalliset tarvittaessa, iltapalaa itsetarjoiluna. Kahvitus ruokalassa tai kokoustilojen ulkopuolella.

- Hinnasto: eri hinnat eri ryhmille, esim. lounas (alv 0%) opiskelijat 5,00 € (sis. Kelan ateriatuki 2,30 €), henkilökunta, jatko-opiskelijat ja yhteistyökumppanit 7,46 €, muut 9,92 € 

- Siivous ja kiinteistönhoito: Keittiön ja pöytien siivouksen tekee keittiöhenkilökunta, ruokasalin lattiat ja ikkunat Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy. Koneiden ja laitteiden (ml. kylmälaitteet) huollot tilaa ruokapalveluvastaava tai kiinteistönhoitaja.

- Toiminta on kausiluontoista (kiireisiä aikoja huhtikuu-kesäkuu ja elokuu-lokakuu)

- Vuosittain myyty aterioita n. 20.000 (lounaita n. puolet; aamiaisia ja päivällisiä loput, päivällisiä hieman enemmän), mistä opiskelijoita n. 25%.

Yliopiston tarvitsemat palvelut tulevaisuudessa:

- Työpaikkaruokailu (lounas) Lammin aseman henkilökunnalle ja asemalla vieraileville tutkijoille – samaan aikaan voi palvella myös muita asiakkaita.

- Aamiainen majoittujille.

- Kurssien ja seminaarien aikana kaikki ruokailut, kursseille tarpeen mukaan myös kenttälounaat mukaan. Kursseille ja seminaareille on varattava etuoikeus ravintolapalveluihin.

- Oheistoiminta (kahvin, teen ja välipalojen myynti) toivottavaa

Muuta: Ulkoiselle palveluntarjoajalle tarjotaan käyttöön vain keittiö ja aseman ruokasali. Muut tilat eivät kuulu sopimuksen piiriin, vaan niitä voi erikseen vuokrata. Käyttöön annettavia tiloja voi käyttää samalla laajemman catering toiminnan pyörittämiseen. Markkinavuoropuhelut pidetään Teamsin välityksellä 20.12.2022 ja 21.12.2022. Ilmoitukseen vastanneet palvelutarjoajat kutsutaan tilaisuuksiin erikseen.

Mercell Estonia OÜ

Mercelli gruppi kuuluv Euroopa juhtiv e-hanke keskkond vahendab infot ostjate ja tarnijate vahel.

Kontakt

Mercell Eesti kasutajatugi

+372 683 6785
Mercell Estonia OÜ | Põhja puiestee 21C, 10143 Tallinn, Eesti