HØRING vedr. EU-udbud på Personbefordring til Herning Kommune

Information

5/27/2015 11:16 AM (GMT+02:00)
6/15/2015 12:00 AM (GMT+02:00)

Buyer

Herning Kommune Herning Kommune
Anne-Merete Gier Anne-Merete Gier
Torvet 5
7400 Herning
Denmark
29189919

Closing date has passed.

Short description

Herning Kommune planlægger at udbyde Personbefordring. Udbuddet på Personbefordring består af to rammeaftaler. Den ene dækker 6 geografiske områder, hvor der for hvert geografisk område indgås en rammeaftale med én Vognmand. Den anden rammeaftale dækker ad hoc befordring, hvor der ligeledes indgås en rammeaftale med én Vognmand. 

Formålet med høringen er at sikre, at gode tilbud ikke udelukkes på grund af uhensigtsmæssige krav. Hensigten er at denne proces vil resultere i dels et udbudsmateriale der matcher konkurrencesituationen, dels en bedre udbudsproces og sluttelig en bedre forventningsafstemning i forhold til det fremtidige samarbejde.

Alle potentielle Tilbudsgivere indbydes til at gennemgå materialet og kommentere på fundne uhensigtsmæssigheder, forslag til ændringer og evt. ønsker om præcisering.

Høringssvarene bedes henvise til de steder i materialet og i tilbudslisten, som kommentarerne vedrører – eksempelvis rammeaftalernes afsnit og punkt.

Høringssvarene forventes at indeholde uddybende forklaringer, som vil blive behandlet af arbejdsgruppen, som vil foretage en vurdering af, hvorvidt høringssvarene giver anledning til ændringer i udkastet til udbudsmaterialet og tilbudsliste. 

Der gøres opmærksom på, at der er tale om oplæg og at høringsmaterialet (udbudsmateriale og tilbudsliste) hverken i struktur eller indhold er bindende for Herning Kommune i forhold til endeligt udbudsmateriale og tilbudsliste.  


Herning Kommune imødeser høringssvar senest 15. juni 2015. 

Høringssvar skal afgives via fanen "Kommunikation" direkte på Mercell.dk.

Høringssvar behandles som fortroligt materiale, dog med respekt for reglerne om offentlighed i forvaltningen.

Høringsparterne kan ikke forvente svar på eventuelle spørgsmål som del af høringsproceduren. Såfremt høringsparterne har spørgsmål, der ønskes besvaret skal spørgsmålene stilles i overensstemmelse med betingelserne, når udbuddet er endeligt offentliggjort.

Med venlig hilsen
Anne-Merete Gier
Udbudskonsulent

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Bilag 3 UDKAST til tilbudsliste PERSONBEFORDRING 17 KB
Bilag 8 Dokumentation for afregning af ad hoc kørsel 12 KB
Bilag 9 Mødetider for skoler, institutioner og aktivitetscentre 14 KB
HØRINGSVERSION EU-udbud på Personbefordring til Herning Kommune 2.24 MB
Eksempel på daglig køreliste til chauffører 14 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00