Jätkäsaaren paalulaatta 2023

Information

Open procedure
2/2/2023 3:28 PM (GMT+01:00)
2/16/2023 11:00 AM (GMT+01:00)

Buyer

Helsingin kaupunki Helsingin kaupunki
Stara (Helsingin kaupungin rakentamispalveluliikelaitos) Stara (Helsingin kaupungin rakentamispalveluliikelaitos)
Eila Hägg Eila Hägg
PL 1660
00099 Helsinki
Finland
0201256-6

Closing date has passed.

Short description

Stara, Helsingin kaupungin rakentamispalveluliikelaitos, pyytää urakkatarjoustanne Vanuatun- ja Tulimaankadun paalulaattatyöstä ajalla 1.3.2023 - 12.5.2023 yksikköhintaperusteisena kokonaisurakkana tämän tarjouspyynnön ja sen liitteenä olevien asiakirjojen mukaisesti.

Hankintayksikkö on Staran Kaupunkitekniikan rakentaminen. Hankinta tulee Kaupunkitekniikan rakentamisen, RA 1, käyttöön.

Tarjouspyyntöasiakirjoissa esitetyt määrät ovat arvioita, eikä sopimus muodosta tilaajalle määräostovelvoitetta. Määrät perustuvat Staran ja Kaupunkiympäristön toimialan yhteisarvioon kohteen laajuudesta. Toteutuvat työmäärät voivat olla joko pienempiä tai suurempia (poikkeus YSE 1998, 45§).

Sopimus urakan toteuttamisesta tehdään liitteenä 2 toimitetun urakkasopimusmallin mukaisesti.

Hankinnassa on kyse rakennusurakasta, jonka ennakoitu arvo ylittää rakennusurakoiden kansallisen kynnysarvon, mutta ei EU-kynnysarvoa.

Tämä hankintailmoitus on lähetetty julkaistavaksi 2.2.2023.
Hankintayksikkönä on Stara.

Sopimus urakan toteuttamisesta tehdään liitteenä 2 toimitetun urakkasopimusmallin mukaisesti.

Urakkaan kuuluvat työt ja hankinnat Vanuatunkatu ja Tulimaankatu
- Vanuatunkadulla paalut lyöntipaaluilla RR 320/12,5, paalumateriaali kuuluu urakkaan, paaluhatuin ja kalliokärjin varustettuna
- Tulimaankadulla paalut lyöntipaaluilla RD 320/12,5, paalumateriaali kuuluu urakkaan, paaluhatuin ja kalliokärjin varustettuna
- Paalujen katkaisut ja täytöt suunnitelmien mukaisesti
- Teräsbetonilaatat ja palkit Vanuatunkadulle VKP1 – VKP6 ja Tulimaankadulle TKP17 - TKP20 työselityksen ja suunnitelmien mukaisin leveyksin ja paksuuksin.
Työt sisältäen kaikki rakenteiden valmiiksi saattamiseen tarvittavat työvaiheet; mm. muotit, raudoitus, betonointi, hierrot, liikuntasaumojen työstö, kermit ja niiden
työstö
- Suodatinkankaan levitys
- Teräsbetonilaattojen, palkkien alle 300mm murskekerroksen tilaajan materiaalilla, levitys ja tiivistys
- Laatumittaukset paalujen ja laattojen osalta sekä niistä kertyvä dokumentaation toimittaminen työselostuksessa kerrotun mukaisesti.

Urakoitsijan tulee hankkia kustannuksellaan mittauksen lähtötiedot Kaupunkiympäristön toimialan, Palvelut ja luvat, Kaupunkimittauspalvelusta.

Urakoitsijan tulee ylläpitää ja noudattaa tilaajan mahdollisesti toteuttamia liikennejärjestelyjä sekä työmaasuojauksia.

Kaikki työt tehdään työselostuksessa esitetyillä tavoilla. Kaikista materiaaleista on saatava tilaajan hyväksyntä.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Jätkäsaaren paalulaatta 2023.pdf 879 KB
Jätkäsaaren paalulaatta 2023.zip 9.68 MB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00