Vinni Vallavalitsus - Tender

Vinni Vallavalitsus
Tartu mnt 2, Pajusti alevik
46603 Vinni vald
Estland
Org number: 75008746
Company description

Vinni Vallavalitsus

 

 

 

 

 

KORRALDUS

 

Pajustis                                                                                               06.märts 2012 nr 100

 

 

 

 

 

 

Vinni valla hankekord

 

 

 

Korraldus kehtestatakse kohaliku omavalitsuse korralduse seaduse § 30 lg 1 p 2, riigihangete seaduse § 13¹,  Vinni vallavara eeskiri § 11 lg 1 alusel.

 

 

 

 

I. ÜLDSÄTTED

 

 

1. Vinni  valla  hankekord  (edaspidi  kord)  reguleerib  Vinni  Vallavalitsuses  ja  vallavalitsuse hallatavates asutustes riigihangete planeerimise ja korraldamise,   lihthanke korraldamise ning lihtsustatud korras tellitavate teenuste tellimise  reegleid.

 

 

2.Riigihanke korraldamisel tuleb tagada rahaliste  vahendite läbipaistev, otstarbekas ja säästlik kasutamine, isikute rdne kohtlemine ning olemasolevate konkurentsitingimuste efektiivne ärakasutamine.

 

3. Riigihange on asjade ostmine, teenuste tellimine, ideekonkursside korraldamine, ehitustööde tellimine ja ehitustööde ning teenuste kontsessioonide andmine hankija poolt, samuti ehitustööde tellimine ehitustöö kontsessionääri poolt.

 

4.Hankeplaan koostatakse  ühe kuu jooksul pärast eelarve vastuvõtmist.

 

5. Riigihangete korraldamine toimub hankeplaani alusel. Erakorralised riigihanked  viiakse läbi plaaniväliselt. Erakorralised riigihanked on eelkõige riigihanked, mille korraldamise vajadus tuleneb objektiivsetest asjaoludest, mida ei olnud võimalik hankeplaani koostamisel ette näha.

 

6.   Hankeplaani tuleb kanda planeeritavad riigihanked, kui:

 

1)  asjade ostmise ja teenuste tellimise hankelepingu eeldatav maksumus ületab 10 000 eurot käibemaksuta;

 

2)  ehitustööde hankelepingu eeldatav maksumus ületab 30 000 eurot käibemaksuta;

 

3)  lihtsustatud korras tellitava teenuse hankelepingu eeldatav maksumus ületab 40 000 eurot käibemaksuta;

 

4)  ideekonkursi eeldatav maksumus ületab 10 000 eurot käibemaksuta;

 

5)  ehitustööde kontsessiooni eeldatav maksumus ületab 30 000 eurot käibemaksuta.

 

7. Hankeplaanis näidatakse:

 

1)  ostetava asja või tellitava teenuse nimetus;


2)  hanke eeldatav maksumus käibemaksuta;

 

3)  hanke algamise aeg kuu/kvartali täpsusega;

 

4)  riigihanke korraldamise ja hankelepingu täitmise eest vastutav isik.

 

8.  Ettepanekuid hangete hankeplaani kandmise kohta teevad  vallaeelarves kulusid tegema volitatud isikud oma vastutusala ulatuses.

 

9. Hankeplaani kinnitab vallavanem käskkirjaga.

 

10.   Hankeplaani võib vajadusel täpsustada II poolaastal. Hankeplaani võib muuta ja täiendada hankeplaani koostamise aluseks olevate asjaolude muutmisel.

 

11. Riigihanke eest vastutav isik  on vastava valdkonna eest vastutav ametnik või hallatava asutuse juht või tema poolt äratud isik. Vastutavaks isikuks võib olla ka muu ametnik, kelle ülesannete täitmiseks on vajalik teenuse või asja ostmine. Riigihanke eest vastutav isik on üldjuhul ka hankelepingu täitmise eest vastutav isik.

 

12. Riigihanke eest vastutav isik (edaspidi vastutav isik):

 

1)  teeb    riigihanke    väljakuulutamiseks    ettevalmistavad    toimingud    (s.h    turu    uuring, hankedokumendid  jne);

 

2)  teeb vajalikud toimingud ja kanded riigihangete registris (sisestab hanketeate, riigihanke aruande, aruande lisa jne);

 

3)  korraldab  hankedokumentide  väljastamise  ja  pakkumuste  vastuvõtmise,  sh  e-menetluse korral;

 

4)  vastutab RHS-s sätestatud tähtaegadest kinnipidamise eest;

 

5)  vastab pakkujate poolt  esitatud küsimustele ja selgitustaotlustele;

 

6)  teavitab pakkujaid hankija otsustest;

 

7)  süstematiseerib ja säilitab kuni arhiivi üleandmiseni riigihanke menetluse käigus loodud ja saadud dokumentatsiooni;

 

8)  juhib  taotlejatega  peetavat  dialoogi  ja  pakkujatega  peetavaid  läbirääkimisi,  allkirjastab dialoogi ja läbirääkimiste protokollid;

 

9)  jälgib hankelepingu korrektset täitmist.

 

 

13. Riigihanke komisjon riigihanke alustamiseks ja korraldamiseks moodustatakse vallavalitsuse korraldusega, kui:

 

1)  asjade ostmise ja teenuste tellimise ning ideekonkursi  hankelepingu eeldatav maksumus ületab 40 000 eurot käibemaksuta;

 

2)  ehitustööde hankelepingu ja ehitustööde kontsessiooni eeldatav maksumus ületab 250 000 eurot käibemaksuta

14.   Riigihanke komisjon avab pakkumused, viib läbi pakkumuste hindamise, pakkujate hankemenetluselt kõrvaldamise, kvalifitseerimise ja mittekvalifitseerimise, pakkumuste vastavaks ja mittevastavaks tunnistamise, eduka pakkumuse kriteeriumitele vastava pakkumuse väljaselgitamise. Esitab ettepaneku vallavalitsusele pakkumuse edukaks  tunnistamiseks.

 

15. Riigihanke   komisjoni   juhib   ja    komisjoni   liikmete   vahelist   infovahetust   korraldab komisjoni esimehena vastutav isik. Komisjoni koosolekud protokollitakse ja protokollid registreeritakse dokumendiregistris.

 

16. Kui riigihanke komisjoni ei  moodustata, täidab  komisjoni ülesandeid  vastutav isik.


17. Riigihanke  hanketeate,  tehnilise  kirjelduse  ja  hindamiskriteeriumid, hankelepingu projekti koostab  vastutav isik või muu hangitavat asja või teenust hästi tundev isik.

 

18. Hankeleping peab olema sõlmitud kirjalikus vormis, kui hanke maksumus ilma käibemaksuta on  10 000 eurot  või ületab seda.

 

19.  Vastutav  isik  esitab  hankelepingu  vallavanemale  allkirjastamiseks  ja  dokumendiregistris registreerimiseks.

 

20. Vastutav  isik  esitab  riigihanke  aruande  ja  aruande  lisa  riigihangete registrile.

 

21. Vastutav isik  tagab riigihanke dokumentatsiooni säilimise seitsme aasta jooksul riigihanke alustamisest arvates. Välisabi kasutamise abikõlblikkuse tõendamiseks peab riigihanke dokumentatsioon olema kättesaadav kümme aastat pärast perioodi lõppu. Riigihanke  läbiviimist tõendav   dokumentatsioon tuleb   säilitada   sõltumata   riigihanke eeldatavast ja sõlmitud hankelepingu maksumusest. Kui riigihange ei ole tervikuna läbi viidud elektrooniliselt e- riigihangete keskkonnas, komplekteeritakse riigihanke dokumentatsiooni säilimise tagamiseks toimik.  Toimikusse          kogutakse         ja    stematiseeritakse   kõik    asjaomase    riigihanke

läbiviimise    käigus    kuni    hankelepingu sõlmimiseni saadud ja loodud dokumendid (pakkumusteade  koos  tehnilise  kirjeldusega,  korraldused,   saabunud     pakkumused,   hankija otsused,    riigihanke    komisjoni   protokollid  koos  lisadega,  kirjad  ja  e-kirjad,  teated,  kutsed, memod jne) nende saamise või loomise rjekorras. Kui dokument on registreeritud dokumendiregistris või riigihangete registris, ib dokumendi koopia jätta toimikusse lisamata. Selle   asemel  tuleb   toimikus   viidata   dokumendi   registreerimise   ajale   ning   registreeritud pealkirjale ja lisada viide.

 

 

 

II.  RIIGIHANGE

 

 

 

22. Riigihange tuleb korraldada asjade ostmisel ja teenuste tellimisel alates 40 000 eurost käibemaksuta ja ehitustööde tellimisel  alates 250 000  eurost käibemaksuta.

 

23. Punktis 22 hankelepingute sõlmimiseks   tuleb korraldada hankemenetlus vastavalt RHSle.

 

24. Vallavalitsus võib volitada teist  isikut  hankemenetlust  korraldama.

 

25. Hankemenetluse korraldamiseks valmistab vastutav isik ette korralduse eelnõu hankemenetluse korraldamise kohta.

 

26. Korralduse eelnõus tuleb muu hulgas määratleda:

1)  ostetava asja või tellitava teenuse nimetus;

2)  hankemenetluse liik;

3)  riigihanke eest vastutav isik ja volitatud isik;

4)  riigihanke komisjoni koosseis;

5)  hankedokumentide kinnitamine korralduse lisana;

6)  vaidlustamisviide.

 

27. Pärast korralduse allkirjastamist  viib  v astutav  isik  läbi hankemenetluse vastavalt RHS-le.

 

28. Pakkujate hankemenetluselt kõrvaldamise, kvalifitseerimise ja  mittekvalifitseerimise, pakkumuste  vastavaks  ja  mittevastavaks  tunnistamise,  eduka  pakkumuse väljaselgitamise otsustab riigihanke komisjon.

 

29. Riigihanke komisjoni ettepanekul annab vallavalitsus  korralduse pakkumuse  edukaks tunnistamise või tagasilükkamise kohta. Korralduse eelnõu koostab  vastutav isik.


30.  Hankeleping eduka pakkujaga sõlmitakse neljateist päeva möödudes pakkumuse edukaks tunnistamise kohta teate edastamisest arvates, väljaarvatud väljakuulutamiseta läbiraakimistega hankemenetluse korral või juhul, kui muud liiki hankemenetluses esitas pakkumuse ainult ü ks pakkuja. Enne nimetatud tähtaja möödumist sõlmitud hankeleping on tühine.

 

31. Pärast  hankelepingu  sõlmimist  20 päeva jooksul esitab  vastutav  isik  riigihangete registrile riigihanke veebilehe kaudu riigihanke aruande.

 

32. Pärast  hankelepingu  täi tmist  20 päeva jooksul esitab    vastutav  isik  riigihangete registrile riigihanke veebilehe kaudu riigihanke aruande lisa.

 

 

III.   LIHTHANGE

 

 

 

33. Lihthange tuleb korraldada asjade ostmisel ja teenuste tellimisel 10 000 eurost kuni 40 000 euroni käibemaksuta ning ehitustööde tellimisel 30 000 eurost kuni 250 000 euroni käibemaksuta.

 

34. Lihthanke läbiviimisel tuleb järgida RHS §-s 3 sätestatud riigihangete korraldamise üldpõhitteid ning olemasolevat konkurentsi ära kasutades tagada rahaliste vahendite ige ratsionaalsem ja säästlikum kasutamine.

 

35. Lihthange tuleb korraldada vastavalt RHS § 18² sätestatule.

 

36. Vallavanem võib vastutava isiku ettepanekul moodustada komisjoni (käskkirjaga)  lihthanke korraldamiseks.

 

37. Lihthange algab teate avaldamisega riigihangete registris ning lõpeb RHS § 29 lõikes 3 ettenähtud alustel.

 

38. Lihthanke dokumendi koostamisel tuleb lähtuda riigihangete seaduse §-s 24, § 31 lg-tes 2–5 ja

8, §-des 32 ja 33, § 38 lg-tes 1–31 ja 5, §-des 3941 ja §–des 47–50 sätestatust või mõnest neist. Kui lihthanke dokumenti ei koostata, tuleb lähtuda riigihangete korraldamisel riigihanke üldpõhitetest.

 

39. Juhul kui teenuse tellimisel võimaldatakse läbirääkimisi, sätestatakse selline võimalus lihthanke teates  ja läbiäkimiste kord äratletakse lihthanke dokumendis.

 

40. Vastutav isik esitab hankedokumendid vallavanemale kooskõlastamiseks.

 

41. Pärast dokumentide kooskõlastamist sisestab  vastutav isik hanketeate  ja hankedokumendi riigihangete registrisse või viite elektronposti või veebiaadressile, mille kaudu on huvitatud isikul võimalik hankedokument elektrooniliselt välja võtta. Huvitatud isikute registreerimisele kohaldatakse riigihangete seaduse § 57 lõikes 11sätestatut.

 

42. Vastutav isik määrab hanketeates pakkumuste esitamiseks mõistliku tähtaja, mis ei või olla lühem kui neli tööpäeva.

 

43. Vastutav isik korraldab pakkumuste vastuvõtmise hanketeates teatatud ajal ja viisil.

 

44. Vastutav isik ja/või riigihanke komisjon kontrollib pakkujate ja pakkumuste vastavust hanketeates ja hankedokumendis esitatud tingimustele, vajadusel peab pakkujatega läbirääkimisi ja selgitab välja eduka pakkumuse.


45. Vastutav isik ja/või riigihanke komisjon koostab punktis 44 nimetatud kontrolli tulemusel protokolli ja kirjaliku hankelepingu.

 

46.  Vallavanem  kinnitab  lihthanke  tulemused,  viseerides  edukaks  tunnistamise  protokolli  ja allkirjastab selle alusel kirjaliku hankelepingu.

 

47. Lihthankes tehtud otsustest teavitab vastutav isik pakkujaid viivitamata, kuid mitte hiljem kui

3 tööpäeva jooksul otsuse tegemisest arvates.

 

48. Pärast  hankelepingu  sõlmimist  20 päeva jooksul esitab  vastutav  isik  riigihangete registrile riigihanke veebilehe kaudu riigihanke aruande.

 

49. Pärast  hankelepingu  täimist  20 päeva jooksul esitab  v a s t utav  isik  riigihangete  registrile riigihanke veebilehe kaudu riigihanke aruande lisa.

 

 

 

 

IV   LIHTSUSTATUD KORRAS TELLITAV TEENUS (edaspidi lihtteenuse hange)

 

 

50. Teenuse lepingu sõlmimisel, mille eeldatavast maksumusest rohkem, kui 50 protsenti moodustavad CPV määruse VII lisas nimetatud teenused ning mille eeldatav maksumus on

1 eurost kuni 40 000 euroni käibemaksuta, tuleb lähtuda riigihangete seaduse §-s  3 sätestatud riigihangete korraldamise üldpõhitetest ja käesoleva korra punktidest  51 – 62.

 

51. Vallavanem võib vastutava isiku ettepanekul moodustada  komisjoni (käskkirjaga) lihtteenuse hanke korraldamiseks.

 

52. Vastutav isik korraldab vajaduse korral majanduslikult ning tehniliselt riigihanke uetele vastavate pakkujate ja/või hankelepingu eeldatava maksumuse väljaselgitamiseks turu-uuringu (posti, faksi või e-posti teel) või teeb päringud andmebaasidest (nt veebipõhistest müügikeskkondadest).

 

53. Vajadusel vastutav isik koostab hankedokumendid, sealhulgas tehnilise kirjelduse. Kui hankelepingu eeldatav maksumus on võrdne rahvusvahelise piirmääraga või ületab seda, tuleb tehnilise kirjelduse koostamisel järgida riigihangete seaduse §-s 33 sätestatut.

 

54. Vastutav isik  esitab hankedokumendid vallavanemale kooskõlastamiseks.

 

55. Lihtteenuse hanke korraldamisel tuleb soovist sõlmida hankeleping, teatada valla veebilehel või riigihangete registri veebilehel, kui hankelepingu eeldatav maksumus ületab 40 000 eurot käibemaksuta.

 

56. Hankedokumendid võib avaldada riigihangete registris koos  hanketeatega või edastatakse posti või e-posti teel hankija valitud pakkujatele või riigihanke kuulutuse alusel osalemistaotluse esitanud huvitatud isikutele samal ajal.

 

57. Vastutav isik korraldab pakkumuste vastuvõtmise hanketeates teatatud aja jooksul ja viisil.

 

58. Vastutav isik ja/või riigihanke komisjon kontrollib pakkujate ja pakkumuste vastavust hankedokumentides esitatud tingimustele, vajadusel peab pakkujatega läbirääkimisi ja selgitab välja eduka pakkumuse.

 

59. Vastutav isik ja/või riigihanke komisjon koostab punktis 58 nimetatud kontrolli tulemusel protokolli.


60. Vallavanem kinnitab lihtteenuse hanke tulemused viseerides edukaks tunnistamise protokolli ja sõlmib selle alusel kirjaliku hankelepingu.

 

61. Vastutav isik teavitab pakkujaid vastuvõetud otsustest viivitamata, kuid mitte hiljem kui 3 tööpäeva jooksul otsuse tegemisest arvates.

 

62. Vastutav isik esitab riigihangete registrlie  20 päeva jooksul pärast hankelepingu sõlmimist aruande ja pärast hankelepingu täitmist aruande lisa kui hankelepingu maksumus käibemaksuta ületab 40 000 eurot.

 

 

 

 

V. OSTUMENETLUS

 

 

63.   Ostumenetlus   tuleb   korraldada   asjade   ostmisel   ja   teenuste   tellimisel   1 eurost   kuni 10 000 euroni käibemaksuta ning ehitustööde tellimisel 1 eurost kuni 30 000 euroni käibemaksuta.

 

64. Ostumenetluse läbiviimisel tuleb järgida RHS §-s  3  sätestatud  riigihangete   korraldamise üldpõhitteid ning olemasolevat konkurentsi ära kasutades tagada rahaliste vahendite ige ratsionaalsem ja säästlikum kasutamine.

 

65. Vallavalitsuse  hallatava asutuse juhil või tema poolt määratud isikul (vastutav isik) on lubatud  asjade ostmine ja teenuste tellimine  1 eurost  kuni 3 200 euroni käibemaksuta.

 

66. Osavalla vanemal ja   vallavalitsuse ametnikul (vastutav isik)  vastavalt oma tööülesannetele on lubatud asjade ostmine ja teenuse tellimine  1  eurost  kuni 10 000 euroni käibemaksuta ja ehitustööde tellimine 1 eurost kuni 30 000 euroni käibemaksuta.

 

 

67.  Asutuse  juht  võib  ärata  (kirjalikult  või  suuliselt)  vastutava  isiku     ostumenetluse korraldamiseks.

 

68. Vastutav isik koostab vajaduse korral kirjaliku hanketeate.     Kirjalik hanketeade peab koosnema vähemalt lähteülesandest ning hinnapakkumuse vormist.   Kirjaliku kutse koostamise vajadust peab hindama vastutav isik. Eelkõige esineb kirjaliku kutse koostamise vajadus juhul, kui asjadele, teenustele või ehitustöödele on sätestatud seadustes erinõudeid (registreeringud erialases registris ja/või nõutavate lubade olemasolu vms.)

 

69.  Vastutav  isik  edastab  konkurentsi  olemasolu  korral    hanketeate  (kirjalik  või  suuline) mitmele pakkujale, kontrollides eelnevalt nende vastavust seadustes sätestatud erinõuetele, kui riigihanke esemest lähtuv tegevus seda eeldab.

 

70. Vastutav isik   esitab   punktis  71 nimetatud  juhtudel   pakkumused ja ostumenetluse aruande kooskõlastamiseks vallavanemale.

 

71. Vastutav isik vormistab ostumenetluse aruande (Lisa 1) rgmistel juhtudel:

1) ostetakse: olmetehnikat, mööblit,   infotehnoloogilist riistvara (arvuti, monitor, printer), kontoritehnikat ( koopiamasin, paberi purustaja, skänner );

 

2) ehitustööd;

 

3) tellitakse teenust:  lumetõrje, teede remont, õpilastransport, elektritööd.


72. Vallavanema poolt heakskiidetud pakkumuse alusel teeb vastutav isik ettepaneku asutuse juhile hankelepingu sõlmimiseks.  Käesoleva punkti istes on lepinguna käsitatav ka arve ja ostukviitung.

 

73 Asutuse juht sõlmib kirjaliku lepingu ja/või kinnitab arve või ostukviitungi.

 

74. Lepingule/arvele või  ostukviitungile lisatakse hinnapakkumused   ja  ostumenetluse aruanne sel juhul kui on tegemist  punktis 71 nimetatud asjade või teenuste hankega. Muudel juhtudel tuleb dokumentatsioon  säilitada vastavalt  punktis  21 sätestatule.

 

 

 

VI.  HANKELEPINGU SISU

 

 

 

75. Hankelepingu sisu koostamisel tuleb tähelepanu pöörata järgmistele  asjaoludele:

 

1) lepingu pooled - teise poole andmed peavad olema esed ning kontrollitud riregistri või mittetulundusühingute   ja  sihtasutuste  registri  andmete  ja  isikut  endava dokumendi alusel);

 

2) lepingu teise poole esindusõigus- esindusõigus  tuleneb kas seadusest (nt juriidilise isiku puhul   juhatuse   liige)   või   volikirjast   ning  esinduse   aluseid   tuleb   alati   kontrollida (säilitatakse koopia volikirjast);

 

3)  lepingu  objekt  - peab  olema  täpselt  fikseeritud,   mida  ostetakse  või  millist teenust tellitakse,   riigihanke  registreerimisnumber,   milline  on  asjade  või  teenuste  kogus ja kvaliteet; lepingu objekti omaduste täpsemaks edasiandmiseks võib lepingu lisana allkirjastada ka pakkuja poolt esitatud pakkumuse;

 

4) lepingu tähtaeg- täpselt peab olema määratletud, millal algab lepingu täitmine ja millal see peb, kes millal milliseid kohustusi idab;

 

5) tingimused,  millele ostetav asi või tellitav teenus peab vastama- kui tingimused ei ole määratletud, siis on väga raske endada, et lepingu alusel tehtav ja üleantav ei vasta kokkulepitud tingimustele;

 

6) lepingu  maksumus  - oluline  on  märkida,  kas summa  on  lõplik  või tuleb maha/juurde arvestada erinevad  maksud; tasumise tähtajaks  on minimaalselt  14 tööpaeva alates arve saamisest,  arve  esitamise  õigus  tekib  teisel  poolel peale üleandmise- vastuvõtmise akti allkirjastamist, kui see on lepingus ette nähtud;

 

7) pretensioonide esitamise tähtaeg peaks olema võimalus teatud aja jooksul esitada pretensioone asja või teenuse kvaliteedi osas. Pretensioonide esitamise tähtaja määratlemisel tuleb   adekvaatselt   hinnata,   kas   määatud   aja   jooksul   on   võimalik kontrollida   lepingu kohaselt   üleantavat   (nt  ei  ole  üldjuhul   mõistlik   pretensioonide esitamise  tähtaeg  1 tööpäev, kuna selle aja jooksul ei pruugi info ebakvaliteetsest  asjast või teenusest ilmneda).

 

8) üleandmine-vastuvõtmine - asja või teenuse üleandmine ja vastuvõtmine  peab toimuma kahepoolse  aktiga.  Aktis  määratletakse,  kas  pooled  on  oma  kohustusi uetekohaselt täitnud. Akt esitatakse raamatupidamisele, kinnitamaks, et leping on täidetud.

 

 

 

VII. HANKELEPINGU (edaspidi lepingu) T Ä I T M I S E RELEVALVE

 

 

76. Vastutav isik hoolitseb  lepingust tulenevate  vallapoolsete kohustuste täitmise ja lepingu täitmise järelevalve eest.


77. Lepingu täitmise järelevalve tähendab pidevat kontrolli selle üle, kas lepingu pooled täidavad  enda  kohustusi  nõuetekohaselt.  Muuhulgas  jälgitakse  lepingu  tähtaegadest kinnipidamist, üleantavate     asjade  kogust   ja       kvaliteeti,        pretensioonide esitamise tähtaegsust, vigade tekkimist, garantii kehtivuse ajal pretensioonide esitamist jm.

 

78. Vajadusel  algatatakse  lepingu  muutmine  või  lõpetamine.  Lepingu  muutmisel  tuleb arvestada  RHS  §-s  69  lepingu  muutmise  võimalustele seatud  piirangutega.  Lepingu muutmisel või lõpetamisel järgitakse samu protseduurireegleid, nagu lepingu sõlmimisel.

 

79. Juhul, kui  vastutaval isikul on teisele poolele pretensioone lepingu täitmise osas, konsulteerib ta pretensiooni esitamise osas juristiga. Pretensioonid tuleb esitada kirjalikult. Pretensioonide esitamise õ igus on olenevalt lepingus sätestatust, kas lepingu allkirjastajal või vastutaval isikul.

 

80. Lepingu täitmise järelevalve lõpeb lepingu kehtivusaja lõppemisel. Juhul kui lepingus on kokku  lepitud garantii, siis   lõpeb   lepingu   täitmise  järelevalve garantii   kehtivusaja lõppemisega.

 

 

 

 

VIII. LÕPPTTED

 

 

 

81. Tunnistada kehtetuks 08.04.2008 korraldus 158 Vinni Vallavalitsuse ja vallavalitsuse hallatavates asutustes riigihangete ja alla riigihangete piirmäära hangete biviimise kord“

 

82. Korraldus jõustub 15.märtsil 2012.

 

83. Isikul, kelle õigusi korraldusega või haldusmenetluse käigus rikuti, on õigus esitada vaie haldusmenetluse seaduses sätestatud korras Vinni Vallavalitsusele asukohaga Tartu mnt 2   Pajusti,

30 päeva jooksul, arvates päevast, millal isik vaidlustatavast korraldusest või toimingust teada sai või oleks pidanud teada saama, või esitada kaebus Tartu Halduskohtule halduskohtumenetluse seadustikus sätestatud korras ja tingimustel.

 

 

 

 

 

 

 

Toomas Väinaste

Vallavanem                                                                                        Vaive Kors

Vallasekretär


 

OSTUMENETLUSE  ARUANNE

(Vinni Vallavalitsuse 06.03.2012 korraldus nr 100 Vinni valla hankekord“ – V Ostumenetlus)

 

 

 

1.   Riigihanke objekt (asja ostmise, teenuse tellimise, ehitustöö korral):

 

.............................................................................................................................................

............................................................................................................................................

............................................................................................................................................

2. Riigihanke eest vastutav isik (nimi ja ametikoht):

 

..........................................................................................................................

3. Vastutav isik esitas pakkumuse teate ( telefoni teel/suuliselt/ e-maili/ (kellele):

Pakkuja nimi                     registrikood                           esitamise viis

 

.........................................................................................................................

 

........................................................................................................................

 

........................................................................................................................

 

4. Pakkumused esitas (kes ja millised?) telefoni teel/suuliselt/ e-maili/paberkandjal: Pakkuja nimi                    pakkumuse summa (käibemaksuta)   esitamise viis:

 

...........................................................................................................................

 

...........................................................................................................................

 

..........................................................................................................................

 

5. Hankeleping sõlmiti järgmise pakkujaga:

Pakkuja nimi;       lepingu maksumus käibemaksuta      ja          käibemaksuga

 

 

 

..........................................................................................................................................

 

6. Märkused, täiendav info:

..........................................................................................................................................

.........................................................................................................................................

......................................................................................................................................... Aruande lisad (pakkumused- vt punkt 71):

 

 

 

...............................................                                           .....................................................

/Allkiri/                                                                             /aruande koostamise kuupäev/


No results

No results

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen