Kafe- og kantinedrift på Søvlsuper helse- og velferdssenter

Information

Offenes Verfahren
21.08.2013 15:01 (GMT+02:00)
19.09.2013 14:00 (GMT+02:00)

Buyer

Bodø kommune Bodø kommune
Innkjøpskontoret . Innkjøpskontoret
Kongens g. 23, Postboks 319,
8001 Bodø
Norwegen

Closing date has passed.

Short description

Bodø Kommune v/Sølvsuper helse- og velferdssenter innbyr til åpen anbudskonkurranse etter del I og del II i Lov og Forskrift om offentlige anskaffelser for driver/leverandør med eget driftsansvar på kafé/kantinedrift i oppdragsgiverens lokale.

Avtalens varighet er satt til 2 år med mulighet for forlengelse (opsjon) på ytterligere 1+1 år. Avtalen har en gjensidig oppsigelsestid på 6 måneder. Oppsigelsen skal gjøres skriftlig og skal inneholde begrunnelse.

Oppdragsgivers visjon: ¿Hele mennesket – hele tiden”

Sølvsuper helse- og velferdssenter ønsker å bli allemannseie i nærmiljøet. Senteret med 74 korttidsplasser og 6 plasser for multifunksjonshemmede barn/ungdom skal bli mer enn et sykehjem: Det skal også fungere som et nærmiljøsenter med lavterskeltilbud for både ansatte, brukere og pårørende. Det 11 400 kvadratmeter store senteret har over 400 rom og har arealer tilrettelagt for aktivitet i hele bygget. Videre er det planlagt vinterhage, uteområder, grillplass, treningsrom, sanserom, pårørenderom og stille rom.

Sølvsuper helse- og velferdssenter er opptatt av å ha en god miljøprofil og å fremstå som en del av den allerede bestående økologien i området. Det betyr blant annet at vi legger til rette for sentret skal kunne bli sertifisert med Miljøfyrtårn.

Serveringsvirksomheten på Sølvsuper helse- og velferdssenter skal omfatte kafé- og kantinedrift rettet mot brukere og ansatte i bygget (f.eks.: dagplasser, administrasjon, avdeling, besøkende, møtedeltakere, vaskeri, servicefunksjoner o.l). Videre skal det være et tilbud til nærmiljøet.

Det planlegges omvisning av lokaler fredag den 30.august. Nærmere informasjon om omvisningsdagen avklares med interessenter.

Påmelding sendes til ivan.fossbakk@bodo.kommune innen 28. august.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=302777.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Konkurransegrunnlag Kafe og kantine.doc 345 KB
Oppsummering-tilleggsdokumenter-AUG202719.txt 1 KB
Vedlegg 1 - Egenerklaering HMS.doc 31 KB
Vedlegg 2 - ILO konvensjon og de 8 kjernekonvensjonene.doc 25 KB
Vedlegg 3 - Kantine arealer.PDF 302 KB
Vedlegg 4 - Kantine kjokken.PDF 725 KB

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen