Etelä-Savon hyvinvointialueen kuntouttavan työtoiminnan ostopalvelut 1.8.2024-31.12.2029 - Dynaaminen hankintajärjestelmä (DPS)

Information

Nicht offenes Verfahren
25.06.2024 11:14 (GMT+02:00)
31.12.2029 23:00 (GMT+01:00)

Buyer

Etelä-Savon hyvinvointialue Etelä-Savon hyvinvointialue
Hankintapalvelut
Porrassalmenkatu 35-37
50100 Mikkeli
Finland
3221315-8

Short description

Etelä-Savon hyvinvointialue pyytää osallistumishakemuksia kuntouttavaa työtoimintaa koskevaan dynaamiseen hankintajärjestelmään, jonka perusteella tullaan hankkimaan kuntouttavan työtoiminnan palveluja Etelä-Savon hyvinvointialueelle 1.8.2024 - 31.12.2029.

Palvelun tulee täyttää Euroopan Unionin suoraan velvoittavien säädösten, Suomen lakien ja asetusten sekä viranomaisten antamat määräykset.

Dynaamiseen hankintajärjestelmään hyväksytään kaikki hankinnan soveltuvuusvaatimukset täyttävät palveluntuottajat. Soveltuvuusvaatimukset on kuvattu osallistumispyynnössä ja sen liitteissä. Tilaaja voi jatkaa dynaamisen hankintajärjestelmän voimassaoloa hankinta-asiakirjoissa kuvatulla tavalla. Osallistumishakemus on sitova ja se tulee laatia suomen kielellä.

Hankinta koostuu kolmesta (3) eri palvelutasosta, jotka on kuvattu tarjouspyynnössä osa-alueina.

Taso 1. Työtoimintapaikan järjestäminen ja työtoimintatehtävien ohjaus, jossa sosiaalialan ammattilaisen antamasta tuesta ja ohjauksesta vastaa Etelä-Savon hyvinvointialue.

Taso 2. Työtoimintapaikan järjestäminen ja työtoimintatehtävien ohjaus sekä sosiaalialan ammattilaisen antama tuki ja ohjaus

Taso 3. Työtoimintapaikan järjestäminen ja työtoimintatehtävien ohjaus sekä sosiaalialan ammattilaisen antama työ- ja toimintakykyä kartoittava palvelu

Taso 4. Muu mahdollinen lainsäädännön muutoksen tuoman palvelun tarve, joka määritellään tarkemmin myöhäisemmässä vaiheessa.

Jokaiselle osa-alueelle muodostetaan hankinnan perusteella palveluntuottajarekisteri.

HUOM! Kuntouttavasta työtoiminnasta annetun lain (189/2001) 13 §:n 2 momentin mukaan kuntouttavaa työtoimintaa ei saa hankkia yritykseltä. Yritykset eivät voi jättää osallistumishakemusta, vaan ne hylätään automaattisesti.

Hyvinvointialue voi hankkia kuntouttavan työtoiminnan palveluja tekemällä sopimuksen palveluiden tuottamisesta rekisteröidyn yhdistyksen, rekisteröidyn säätiön, valtion viraston tai rekisteröidyn uskonnollisen yhdyskunnan kanssa.

Palveluntuottaja ei voi käyttää alihankintaa tämän hankinnan mukaisissa palveluissa.

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen