Elinkeinokatsauksen sisällöntuottaminen

Information

Offentligt udbud
19-12-2017 12:19 (GMT+01:00)
10-01-2018 11:00 (GMT+01:00)

Indkøber

Monetra Oy Monetra Oy
Suvi Mäkelä Suvi Mäkelä
Nuottasaarentie 5
90400 Oulu
Finland
2454638-2

Tidsfristen er overskredet

Kort beskrivelse

Monetra Oy hankintapalvelut pyytää tarjoustanne Oulun kaupungin Business Oulu -liikelaitokselle (jäljempänä myös "tilaajat") tuotettavasta Elinkeinokatsauksen sisällöntuotannosta tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti.

Kilpailutettava palvelu sisältää Oulun seudun elinkeinokatsauksen sisällöntoimituksen ja painovalmiin dokumentin taiton.

Sisällöntoimituksessa hyödynnetään Business Oulu -liikelaitoksen Tilastokeskukselta tilaamia toimialojen suhdannekehitysaineistoja.

Tilastokeskuksen suhdannekehitysaineistot tulevat käyttöön aina 10.4. ja 10.10 kuluvaa vuotta.

Painokelpoisen materiaalin tulee olla valmis kuukauden kuluessa siitä, kun materiaalit on toimitettu palveluntuottajalle.

Business Oulu -liikelaitos toimittaa palveluntuottajalle tarvittavat valokuvat. Jokaisessa numerossa on vaihtuva teema, jonka sisältö ja tarvittavat materiaalit (+ niiden hankinta ja kustannukset) sovitaan aina tapauskohtaisesti erikseen.

Elinkeinokatsauksen sisällön teema on usein osa Business Oulu -liikelaitoksen hankkimaa/toteuttamaa selvitystyötä, jossa on ajankohtaista tilastotietoa.

Se voi olla myös tarjoajan ehdottama aihe, jolloin siitä voi aiheutua lisäkustannuksia, jotka korvataan tarjouksessa ilmoitetun päivähinnan mukaisesti.

Vaihtuvasta teemasta hoidetaan keskustelu palveluntuottajan kanssa sähköpostitse. Tilaajan niin halutessa voidaan kuitenkin pitää palaveri asian tiimoilta esim. etäyhteyden välityksellä.

Sähköisessä versiossa on tällä hetkellä 17 sivua (tämä voi muuttua tapauskohtaisesti). Sähköisen version tulee olla värillinen sekä pdf-muodossa. Painettavassa versiossa sivuja on 16 ja myös sen tulee olla värillinen.

Versioiden tulee olla kuvanlaadultaan käyttötarkoitukseen soveltuvia. Painoteknisistä syistä sähköisen version tulee sisältää seuraavasta numerosta alkaen 1-2 sivua enemmän kuin painettu versio (lisätty uusi osio).

Palveluntuottaja toimittaa verkkoon laitettavan sähköisen version Business Oulu -liikelaitokselle ja lähettää painokelpoisen version kilpailutetulle painotalolle painoa varten. Tämä tarjouspyyntö ei siis sisällä painatusta. On mahdollista, että jatkossa paperiversion tuottaminen lopetetaan kokonaan, jolloin valitulta palveluntuottajalta tilataan vain taitettu sähköinen versio.

Tarjouspyynnön liitteenä esimerkki aiemmasta elinkeinokatsauksen sisällöstä. Oikoluettava versio lähetetään tilaajalle hyväksyttäväksi ennen painatusta. Lisäksi julkaisupäivämäärä sovitaan aina erikseen.

Filer

Navn Størrelse
ELINKEINOKATSAUKSEN SISÄLLÖNTUOTTAMINEN.pdf 219 KB
ELINKEINOKATSAUKSEN SISÄLLÖNTUOTTAMINEN.zip 258 KB

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark