Rammeavtale filmproduksjon

Information

Offentligt udbud
10-06-2013 21:51 (GMT+02:00)
20-08-2013 12:00 (GMT+02:00)

Indkøber

Senter for IKT i utdanningen Senter for IKT i utdanningen
Marie Smedsrød Marie Smedsrød
Killengreens gate 6, Postboks 530
Tromsø 9256
Norge

Tidsfristen er overskredet

Kort beskrivelse

Senter for IKT i utdanningen, heretter omtalt som oppdragsgiver, innbyr til deltakelse i åpen anbudskonkurranse med sikte på å inngå parallelle rammeavtaler for kjøp av filmproduksjon. Produksjonene kan eksempelvis gjelde informasjonsmateriell, instruksjonsvideoer, markedsføring av senteret og aktuelle prosjekter samt film til bruk i skolen. Filmene vil rette seg mot oppdragsgivers ulike målgrupper; blant annet barnehage, grunnskole, videregående opplæring, og lærer- og barnehagelærerutdanningen.

Rammeavtalene er knyttet til oppdragsgivers behov for filmproduksjon innen følgende delområder:

•Kortfilm (live action)

•Tegnefilm og animasjon

Hensikten med filmene vil blant annet være følgende:

•Sette fokus på viktige problemstillinger/muligheter i feltet IKT i utdanningen

•Øke oppmerksomheten rundt senterets tjenester

•Skape motivasjon for bruk av IKT i utdanningen

Formålet med anskaffelsene er å dekke oppdragsgivers behov for slike tjenester, i den grad disse ikke utføres internt hos oppdragsgiver. Det skal inngås avtale med inntil 4 leverandører på hvert av de 2 delområdene.

Rammeavtalene som skal inngås skal ha en varighet på 2 år. Senter for IKT skal i tillegg ha en ensidig rett til å forlenge avtalen i 1 + 1 år.

Det er estimert at rammeavtalenes totale omfang vil være om lag 10 MNOK for den kommende 4 års perioden, hvorav ca. halvparten fordeles på hvert av de 2 delområdene. Estimatet er basert på forventet ressursbehov, men forplikter ikke Senter for IKT. Behovet vil kunne variere fra år til år beroende på bevilgninger, aktivitetsgrad, andre rammevilkår og behov.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=296929.

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark